Dutch Dutch

tevreden klantenOp 21-02-2022 1100 tevreden klanten sinds 2014

Dakshampoo® RK3 concentraat

dakreiniging afbeeldingOp deze pagina behandelen we de meeste vragen die ons gesteld zijn over de Dakshampoo® RK3 concentraat. Dakshampoo® verkoopt verschillende reinigingsmiddelen voor dakreiniging, sommige producten hebben een directe werking en andere producten hebben een geleidelijke werking. Wij hopen dat de informatie op deze pagina u helpt bij het maken van een beslissing bij de aanschaf van het juiste reinigingsmiddel voor dakreiniging. Heeft u toch nog een andere vraag over producten voor dakreiniging, vul dan het contactformulier in, verstuur een e-mail of neem telefonisch contact op.  

 


 

Bij welk weer kan ik het middel het beste toepassen?

Sproei de oppervlakte bij droog weer met temperaturen boven de 12 graden. Het liefst moet het droog zijn 24 uur voor en 24 uur na dat u het middel toepast. Bij koude temperaturen werkt het middel minder goed. Dit middel is bij voorkeur te gebruiken gedurende warme dagen in de maanden mei, juni, juli en augustus.

 


 

Hoe kan ik het middel het beste vermengen?

Dakpannen, Kozijnen, boeidelen, straatwerk, schutting - 1:10 tot 1:20 (1 liter concentraat met 10 tot 20 liter water afhankelijke van uw wensen)! (Voor een betere werking bij voorkeur 1:10.)

Heeft het middel een corrosieve werking?

Nee, het tast geen andere materialen aan.

 


 

Hoe behandel ik vegetatie tijdens het sproeien met de Dakshampoo® RK3 concentraat?

Besproei de vegetatie met water voordat u met de Dakshampoo® RK3 concentraat aan het werk gaat, herhaal dit ook tussentijds. Na het sproeien met het middel kunt u de vegetatie opnieuw met water sproeien. 

 


 

Meer tips?

Sproei de oppervlakte overvloedig in, de organismen op het dak moeten geheel doorweekt worden anders werkt het niet. Vaak is er een 2e of 3e behandeling met tussenpozen van een jaar nodig om volledig door het vuil heen te kunnen komen. 

 


 

Neem contact op met Dakshampoo® voor een professionele reiniging of coating van uw dak.

 

Webshop

Vraag stellen & Offerte aanvragen

 

 

Afdrukken E-mail

Joomla SEF URLs by Artio