telefoon dakshampoo +31383377555

Dutch Nederlands
 • Terras sprayen met softwash

Onkruid verwijderen en terras / stoep sprayen

Een vuil terras is voor velen een grote ergernis. Door het huidige klimaat wordt het snel weer groen. Het is over het algemeen, lastig schoon te houden! En de hogedrukreiniger, maakt het op termijn alleen maar erger. Ook het onkruid tussen de tegels is voor velen een groot probleem want het is lastig te verwijderen. En vervolgens komt het snel weer terug. Er lijkt soms geen einde aan te komen, aan al dat onkruid. 

Gelukkig heeft Dakshampoo® verschillende oplossingen voor het bijhouden van het terras, waardoor het er altijd netjes bij zal staan. Eerst verwijderen we het overtollige onkruid met de speciale onkruidverwijderaar van Karcher en blazen we het schoon met de bladblazer. Vervolgens sprayen we het terras in, met de Dakshampoo snelreiniger. Na 20 minuten sprayen we het terras voor een tweede keer zodat ook de hardnekkige vlekken doordrongen worden. Na twee keer sprayen ziet het terras er weer een heel stuk schoner uit.

 thumbnail website terrasreiniging zonder hogedrukspuit

Omdat het onkruid tussen de tegels meestal snel weer terug komt, adviseren wij onze klanten, ook zelf een Karcher onkruidverwijderaar aan te schaffen. 

Voor het bestellen van deze dienst kunt u het beste het contact formulier op onze website invullen of gewoon bellen. In geval u geheel zelf uw terras wilt behandelen kunt u de Dakshampoo® snelreinger eenvoudig in onze webshop bestellen.     

Voorbeelden spray behandeling:

Zichtbaar resultaat binnen 5 minuten. 

 

Klik hier voor de prijslijst

   Groene aanslag is na één behandeling schoon.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11

Vervolgens is het jaarlijks bijhouden met onze Dakshampoo® softwash voldoende voor een continue mooi schoon terras- en of stoep. U heeft nooit meer een hogedrukreiniger nodig!

 

 Voordelen van terrasreiniging door te sprayen

vinkje dakgoot schoonmaken

 direct een duidelijk resultaat na afloop

vinkje dakgoot schoonmaken

 geen hogedrukreiniger vereist

vinkje dakgoot schoonmaken

 de voegen worden er niet uitgespoten

vinkje dakgoot schoonmaken

 de toplaag wordt niet ruwer

vinkje dakgoot schoonmaken

 eenvoudig jaarlijks bij te houden

vinkje dakgoot schoonmaken

 biologisch afbreekbaar

 

   

De beste producten voor gevelreiniging met softwash

Onze Dakshampoo® producten zoals de snelreiniger, TS groeneaanslagverwijderaar en impregneermiddel zijn ook voor eigen gebruik te bestellen in onze webshop middels deze link.

Dakshampoo SNELREINIGERTS groeneaanslag verwijderaar   impregneermiddel dakshampoo

 

Webshop

 

 

Tip! Door ons klimaat vindt er redelijk snel algengroei plaats op dakpannen, gevels en terrassen. Wij adviseren slechts eenmaal een grondige reiniging. Vervolgens is het voldoende om eens per jaar het dak met dakshampoo softwash te sproeien om het mooi schoon te houden. Dit kunt u zelf doen met een van onze producten of laten doen.

 

Vraag stellen & Offerte aanvragen

 

Afdrukken

Joomla SEF URLs by Artio