Dutch Dutch

tevreden klantenOp 21-02-2022 1100 tevreden klanten sinds 2014

  • Home

Zo kwam het tot stand...

Sinds 2014 is Dakshampoo de eerste trotse SOFTWASH dakreiniging specialist van Nederland. In dat jaar was deze reinigingsmethode nog geheel onbekend in Nederland. Vaak werd ons gevraagd om eerst een proefstukje op het dak te komen zetten omdat klanten de werking van ons middel moeilijk konden bevatten. Dakshampoo® werd opgericht na een onderzoek te hebben gedaan naar verschillende dakreinigingsmethoden. We vonden twee bedrijven in Duitsland die een interessante telescopische methode lieten zien op het internet. Het was moeilijk om er een keuze tussen te maken waardoor we besloten om de dealers van deze bedrijven op te bellen en naar hun mening te vragen. Al snel werd duidelijk dat de firma "Dachshampoo" het beste bij ons zou passen. De eigenaar nodigde ons uit, om ons de kneepjes van het vak bij te brengen.

 

Dhr. Ralf Kreinschmidt leerde ons in 2014 alles over SOFTWASH.

Ralf Kreinschmid deed het voor dachshampoo3 tn

 
En een telescopische manier om dakpannen te reinigen.

Ralf Kreinschmid deed het voor dachshampoo2 tn

 

Zonder twijfel was de telescopische SOFTWASH methode van de heer Kreinschmidt en zijn schoonmaakmiddel "Dachshampoo" een fantastische werkwijze. We waren onder de indruk van het telescopische softwash reinigingssysteem met gebruik van "Dachshampoo SOFTWASH" voor het reinigen van daken, maar ook gevels en terrassen. Het vuil ging er zo makkelijk af en dit allemaal met redelijk weinig waterdruk. Een systeem dat zacht is voor de ondergrond en in de meeste gevallen uitvoerbaar zonder op het dak te hoeven lopen. We waren er van overtuigd dat we met deze nieuwe SOFTWASH dakreinigingsmethode op het gebied van veiligheid en effectiviteit in Nederland iets toe konden voegen. Na een training van de softwash dakreiniging specialist uit Duitsland 'Ralf Kreynschmidt', uitvinder van "Dachshampoo" gingen we meteen aan de slag bij de eerste klanten. Er was heel duidelijk een behoefte naar een veilige en effectieve reinigingsmethode zonder schadelijke hoge waterdruk.

 

Het is werkelijk een fantastische methode.

De methode is veilig voor het dak en bovendien hoeft er vrijwel niet meer op het dak gelopen te worden. In de meeste gevallen zijn hoogwerkers en steigers niet vereist. De steel is lang genoeg om vanaf de dakgoot eenvoudig de nok van het dak te bereiken.

over ons dakshampoo dakcoating dakreiniging

 

De voordelen van onze methoden

vinkje dakgoot schoonmaken

 beter voor het milieu

vinkje dakgoot schoonmaken

 reiniging tot diep in de poriën 

vinkje dakgoot schoonmaken

 reiniging met een lage waterdruk

vinkje dakgoot schoonmaken

 telescopisch vanaf een ladder of hoogwerker

vinkje dakgoot schoonmaken

 reiniging tot diep in de poriën 

 

De "Snelreiniger" SOFTWASH.

Het was heel bijzonder en een genot om met dit middel te mogen werken. Niemand had dit nog in Nederland en elke vorm van doorverkoop was uit den boze. Het was een groot geluk om met de eigenaar van Dachshampoo steeds van gedachten te mogen wisselen hoe het werk aangepakt moest worden. Ook was het bedrijf bezig om nieuwe producten op de markt te brengen. Helaas overleed de heer Ralf Kreynschmidt plotseling als gevolg van een hersenbloeding. Vervolgens kwamen er helaas ineens grote onzekerheden betreffende de verdere inkoop van het product waardoor we genoodzaakt waren om bij diverse chemische bedrijven aan te kloppen om een soortgelijk product te ontwikkelen. Na diverse pogingen zonder succes zijn we uiteindelijk toch geslaagd en besloten we na een paar jaar het middel ook via onze webshop aan te bieden. Gelukkig dat we die stap hebben gezet want inmiddels hebben we al meer dan 1000 klanten verder mogen helpen. 

"Dakshampoo® heeft sinds 2014 een SOFTWASH revolutie in de dakreiniging teweeggebracht." Er was vooral veel lef en een open mind voor nodig. 

 

foto

Wat kunnen we over de oprichter "Krystian" vertellen?

Klanten noemen hem ook wel "mister Dakshampoo" of "dak artiest". Krystian doet altijd zijn uiterste best om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Hij werkt rustig, graag kijkt hij vanaf een afstand naar het behaalde resultaat, en als hij niet helemaal tevreden is blijft hij zonder problemen een paar uur of een dag langer om het mooier te maken. Het is ongelooflijk hoe hij een oud versleten dak van 35 jaar oud door middel van dakcoating weer zo mooi kan maken dat het als nieuw lijkt. Hij werkt het liefst alleen zodat hij zich volledig op zijn werk kan focussen. Het is fysiek zwaar werk, maar gepaard met veel vrijheid. Graag staat hij klanten zo veel mogelijk zelf te woord en is hij vrij in het bepalen van zijn werktijden. 

 

Werkwijze van Dakshampoo® in het algemeen.

Comfort bieden we u graag, zodat u zo min mogelijk last van ons werk ondervindt. Na een dakreiniging worden de gevels en ramen netjes afgespoeld.  Het terras wordt geveegd en dakgoten leeggehaald. Tijdens en na het uitvoeren van de dakshampoo behandelingen zorgen we er voor dat uw huis er netjes bij staat. De missie van Dakshampoo® is om huiseigenaren een behandeling van hoge kwaliteit te bieden om veilig, zorgeloos en voordelig de levensduur van hun dak te verlengen en op toekomstig onderhoud te besparen.

 

Onze website als bron van inspiratie voor bedrijven en particulieren...

Steeds vaker weten bedrijven en particulieren ons te vinden voor advies over dakreiniging en gevelreiniging. De laatste tijd zien we vooral een toename van glazenwassers die ons systeem aan hun activiteiten toe willen voegen. Onze website is eenvoudig te bedienen en gemaakt om een ieder te helpen bij het maken van de best mogelijke beslissing als het gaat om het verbeteren van het welzijn van het dak en het herstel van de schoonheid van het huis. We denken dat u het uiteindelijk met ons eens zult zijn - Dakshampoo® beschikt in Nederland over een van de beste als niet de beste methodes voor het reinigen van daken. Neem uw tijd om rustig door de site heen te bladeren want er staan beslist interessante artikelen in die u niet wilt missen! (Dakshampoo ©)

 

Dakshampoo op Youtube

 

Dakshampoo is een pionier en het eerste bedrijf in Nederland dat..........

→ daken, gevels en terrassen reinigt met de SOFTWASH methode.

→ dakpannen met een telescopisch systeem reinigt.

→ zich bezig houdt met de ontwikkeling en levering van SOFTWASH producten.

→ dakreiniging en dakcoating trainingen verzorgt.

 

Wist u dat "Dakshampoo®" een beschermd merknaam is?

→ "Dakshampoo" is een beschermd merknaam en tevens ons handelsnaam. Het mag niet door andere ondernemingen vermeld of gebruikt worden. Indien dit gebeurt is er sprake van merkinbreuk. 

(Dakshampoo ©)

 

Webshop

Vraag stellen & Offerte aanvragen

 

Joomla SEF URLs by Artio