telefoon dakshampoo +31383377555

Dutch Nederlands

tevreden klanten+1000 tevreden klanten!

  • Over ons

Sinds 2014 40px eerste softwash specialist nederland dakshampoo 2014 De eerste SOFTWASH specialist in Nederland

over ons dakshampoo dakcoating dakreiniging

Hoe kwam het allemaal tot stand?

Dakshampoo®, werd door Krystian Kuterbach opgericht. Na een onderzoek naar verschillende dakreinigingsmethoden kwamen we uit bij de firma "Dachshampoo" in Duitsland. De eigenaar was gewillig om ons de kneepjes van het vak te leren. Zonder twijfel was hun softwash methode en schoonmaakmiddel "Dachshampoo" een bijzonder verschijnsel op de Duitse markt met vele tevreden klanten. We waren onder de indruk van het telescopische softwash reinigingssysteem met gebruik van "Dachshampoo softwash" voor het reinigen van daken, maar ook gevels en terrassen. Het vuil ging er zo makkelijk af en dit allemaal met redelijk weinig waterdruk wat dan weer veiliger was. We waren er van overtuigd dat we met deze nieuwe softwash dakreinigingsmethode op het gebied van veiligheid en effectiviteit in Nederland iets toe konden voegen. Na een training van de softwash dakreiniging specialist uit Duitsland Ralf Kreynschmidt, uitvinder van "Dachshampoo" gingen we meteen aan de slag en vonden onze eerste klant via Marktplaats. Er was heel duidelijk een behoefte naar een veilige en effectieve reinigingsmethode met minder schadelijke hoge waterdruk. En tot nu toe met veel succes en vele tevreden klanten als gevolg! Eigenlijk hebben we sinds die tijd steeds meer klanten zodat we het zelf zonder personeel onmogelijk nog verder kunnen uitbreiden. 

 

De verkoop van het middel "Snelreiniger" softwash.

Elke keer gingen we het schoonmaakmiddel persoonlijk in Duitsland bij de firma "Dachshampoo" afhalen. Het was telkens interessant om van gedachten te kunnen wisselen hoe bepaalde klussen het beste aangepakt konden worden. Ook was de firma steeds bezig om nieuwe producten te testen en de huidige te verbeteren. Helaas overleed de heer Ralf Kreynschmidt plotseling als gevolg van een hersenbloeding. Vervolgens kwamen er helaas ineens onzekerheden betreffende de verdere inkoop van het product waardoor we genoodzaakt waren om bij diverse chemische bedrijven aan te kloppen om een soortgelijk product te ontwikkelen. Na diverse pogingen zonder succes zijn we uiteindelijk toch geslaagd en besloten we na een paar jaar het middel ook via onze webshop aan te bieden. 

"Dakshampoo® heeft sinds 2014 een softwash revolutie in de dakreiniging branche teweeggebracht."

 

Wat kunnen we over onze vakman Krystian Kuterbach vertellen?

Hij doet altijd zijn uiterste best om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Graag kijkt hij vanaf een afstand naar het behaalde resultaat, en als hij niet helemaal tevreden is blijft hij rustig een paar uur of een dag langer om het mooier te maken. Een klant noemde hem niet zomaar "dak artiest".  Het is ongelooflijk hoe hij een oud versleten dak doormiddel van dakcoating weer zo mooi kan maken dat het als nieuw lijkt. Hij werkt het liefst alleen zodat hij zich volledig op het werk kan focussen om het beste resultaat te behalen. Het is fysiek zwaar werk met veel vrijheid en daar maakt hij ook graag optimaal gebruik van om tijdig rust te pakken, klanten zo veel mogelijk zelf te woord te staan en vrij te zijn in zijn werktijden.

 

Werkwijze van Dakshampoo® in het algemeen.

Comfort bieden we u graag, zodat u zo min mogelijk last van ons werk ondervindt. De gevels en ramen worden netjes afgespoeld, stoepen worden geveegd en dakgoten gecontroleerd. Tijdens en na het uitvoeren van de dakshampoo behandelingen zorgen we er voor dat uw huis er netjes bij staat. De missie van Dakshampoo® is om huiseigenaren met een behandeling van hoge kwaliteit te helpen om veilig, zorgeloos en voordelig de levensduur van hun dak te verlengen en op toekomstig onderhoud te besparen.

 

Onze website...

Deze eenvoudig te bedienen website is gemaakt om u te helpen bij het maken van de best mogelijke beslissing als het gaat om het verbeteren van het welzijn van uw dak en het herstel van de schoonheid van uw huis. Wij denken dat u het uiteindelijk met ons eens zult zijn - Dakshampoo® is de beste methode voor het reinigen van uw dak. Neem de tijd om door de site heen te bladeren en bedankt voor uw bezoek! (Dakshampoo ©)

 

Dakshampoo op Youtube

 

ONZE DIENSTEN:

■ pannen daken reinigen, impregneren en kleur coaten.
■ terrasreiniging en impregneren
■ buiten saus- en stuckwerk reiniging
■ schoon metselwerk reiniging en impregneren met gevelcreme
■ trainingen dakreiniging en dakcoating
 

GESPECIALISEERD IN DE VOLGENDE PERCELEN:

■ vrijstaande woningen (dakgoot tot 7 meter hoogte)
■ bungalows
■ bedrijfspanden (maximaal 12 meter hoogte)
 

WIJ VERKOPEN EN ONTWIKKELEN DE VOLGENDE PRODUCTEN:

■ Dakshampoo® Snelreiniger (10l can & 20l can)
■ TS Groene Aanslagverwijderaar (10l can & 20l can)
■ Dakcoating
■ Impregneermiddelen
■ Softwash systeem
 

Voordelen

vinkje dakgoot schoonmaken

 het werk wordt door één persoon uitgevoerd

vinkje dakgoot schoonmaken

 reinigingsmethode met een lagere waterdruk i.c.m. Dakshampoo®

vinkje dakgoot schoonmaken

 bijzondere mooie resultaten

 

Dakshampoo is het eerste bedrijf in Nederland dat..........

→ daken, gevels en terrassen reinigt met softwash, zoals in de USA.

→ dakpannen met een uniek telescopisch systeem met een lagere waterdruk reinigt.

→ zich bezig houdt met de ontwikkeling en levering van softwash producten voor daken, gevels en terrassen.

→ dakreiniging, dakcoating trainingen verzorgt.

 

Wist u dat "Dakshampoo®" een beschermd merknaam is?

→ "Dakshampoo" is een beschermd merknaam en tevens ons handelsnaam. Het mag niet door andere ondernemingen vermeld of gebruikt worden. Indien dit gebeurt is er sprake van merkinbreuk. 

(Dakshampoo ©)

 

                     offerte aanvragen dakreiniging                       
Joomla SEF URLs by Artio