telefoon dakshampoo + 31383377555

Dutch Nederlands

clienti soddisfatti+1000 soddisfatti clienti!

  • Chi siamo

Chi siamo

Dal 2014 40px primo specialista di softwash nei Paesi Bassi dakshampoo 2014 is Dakshampoo il primo specialista SOFTWASH nei Paesi Bassi

chi siamo dakshampoo rivestimento del tetto pulizia del tetto

 

I vantaggi

segno di spunta pulizia grondaia

 performance di una persona

segno di spunta pulizia grondaia

 metodi di pulizia sicuri

segno di spunta pulizia grondaia

 risultati comprovati

segno di spunta pulizia grondaia

 professionista con molta esperienza

 

Come è nato tutto?

Dakshampoo®, werd opgericht na een onderzoek naar verschillende dakreinigingsmethoden. We kwamen uit bij de firma "Dachshampoo" in Duitsland. Na gesproken te hebben met een van de vele dealers in Duitsland werd ons gevoel bevestigd. De eigenaar was gewillig om ons de kneepjes van het vak te leren zodat wij zijn Dachshampoo zouden afnemen. Zonder twijfel was hun softwash methode en schoonmaakmiddel "Dachshampoo" een fantastische vinding met vele tevreden klanten. We waren onder de indruk van het telescopische softwash reinigingssysteem met gebruik van "Dachshampoo softwash" voor het reinigen van daken, maar ook gevels en terrassen. Het vuil ging er zo makkelijk af en dit allemaal met redelijk weinig waterdruk. Een systeem dat zacht is voor de ondergrond en in de meeste gevallen uitvoerbaar zonder op het dak te hoeven lopen. We waren er van overtuigd dat we met deze nieuwe softwash dakreinigingsmethode op het gebied van veiligheid en effectiviteit in Nederland iets toe konden voegen. Na een training van de softwash dakreiniging specialist uit Duitsland 'Ralf Kreynschmidt', uitvinder van "Dachshampoo" gingen we meteen aan de slag en verkregen onze eerste klanten eenvoudig via Marktplaats. Er was heel duidelijk een behoefte naar een veilige en effectieve reinigingsmethode zonder schadelijke hoge waterdruk. En tot nu toe met veel succes en vele tevreden klanten als gevolg, meer dan 1000 inmiddels! 

 

La vendita dell'agente softwash "Quick Cleaner".

Elke keer gingen we het schoonmaakmiddel persoonlijk in Duitsland bij de firma "Dachshampoo" afhalen. Het was telkens interessant om met de eigenaar van gedachten te kunnen wisselen hoe bepaalde klussen het beste aangepakt konden worden. Ook was de firma steeds bezig om nieuwe producten te testen en de huidige te verbeteren zoals de RK3. Helaas overleed de heer Ralf Kreynschmidt plotseling als gevolg van een hersenbloeding. Vervolgens kwamen er helaas ineens onzekerheden betreffende de verdere inkoop van het product waardoor we genoodzaakt waren om bij diverse chemische bedrijven aan te kloppen om een soortgelijk product te ontwikkelen. Na diverse pogingen zonder succes zijn we uiteindelijk toch geslaagd en besloten we na een paar jaar het middel ook via onze webshop aan te bieden. 

"Dakshampoo® ha portato una rivoluzione softwash nel settore della pulizia dei tetti dal 2014."

 

Foto

Wat kunnen we over mister DAKSHAMPOO 'Krystian' vertellen?

Klanten noemen hem ook wel "mister Dakshampoo" of "dak artiest". Krystian doet altijd zijn uiterste best om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Hij werkt rustig, graag kijkt hij vanaf een afstand naar het behaalde resultaat, en als hij niet helemaal tevreden is blijft hij zonder problemen een paar uur of een dag langer om het mooier te maken. Het is ongelooflijk hoe hij een oud versleten dak van 35 jaar oud door middel van dakcoating weer zo mooi kan maken dat het als nieuw lijkt. Hij werkt het liefst alleen zodat hij zich volledig op zijn werk kan focussen. Het is fysiek zwaar werk, maar gepaard met veel vrijheid. Graag staat hij klanten zo veel mogelijk zelf te woord en is hij vrij in het bepalen van zijn werktijden. 

 

Metodo di lavoro di Dakshampoo® generalmente.

Siamo felici di offrirti conforto, in modo che tu sia il meno inconveniente possibile con il nostro lavoro. Le facciate e le finestre vengono accuratamente risciacquate, i marciapiedi vengono spazzati e le grondaie vengono controllate. Durante e dopo l'esecuzione del dakshampoo trattamenti facciamo in modo che la tua casa sia in ordine. la missione di Dakshampoo® è quello di aiutare i proprietari di casa con un trattamento di alta qualità a prolungare la vita del loro tetto in modo sicuro, senza preoccupazioni ed economicamente vantaggioso e risparmiare sulla manutenzione futura.

 

Il nostro sito web...

Questo sito web di facile utilizzo è stato creato per aiutarti a prendere la migliore decisione possibile quando si tratta di migliorare il benessere del tuo tetto e ripristinare la bellezza della tua casa. Pensiamo che alla fine sarai d'accordo con noi - Dakshampoo® è il metodo migliore per pulire il tuo tetto. Si prega di dedicare del tempo a navigare nel sito e grazie per la visita! (Dakshampoo ©)

 

Dakshampoo su Youtube

 

I NOSTRI SERVIZI:

■ pulizia, impregnazione e verniciatura di tetti in tegole.
■ pulizia e impregnazione del terrazzo
■ pulizia di salse e stucchi esterni
■ pulizia della muratura pulita e impregnazione con crema per facciate
■ corsi di formazione per la pulizia del tetto e il rivestimento del tetto
 

SPECIALIZZATO NEI SEGUENTI LOTTI:

■ case unifamiliari (grondaia fino a 7 metri di altezza)
■ bungalow
■ locali commerciali (altezza massima 12 metri)
 

VENDIAMO E SVILUPPIAMO I SEGUENTI PRODOTTI:

■ Dakshampoo® detergente rapido lavaggio morbido
■ Concentrato RK3
■ Rivestimento del tetto
■ Agenti di impregnazione
■ Sistema di lavaggio morbido
  

Dakshampoo è la prima azienda nei Paesi Bassi che ..........

→ pulisce tetti, facciate e terrazze con softwash, come negli USA.

→ pulisce le tegole con un sistema telescopico unico con una pressione dell'acqua inferiore.

→ è impegnata nello sviluppo e nella fornitura di prodotti softwash per tetti, facciate e terrazze.

→ fornisce la pulizia del tetto, formazione sul rivestimento del tetto.

 

Lo sapevi "Dakshampoo® "è un marchio protetto?

→ "Dakshampoo"è un marchio protetto e anche il nostro nome commerciale. Non può essere menzionato o utilizzato da altre società. Se ciò accade, si tratta di una violazione del marchio. 

(Dakshampoo ©)

 

Webshop

Fai una domanda e richiedi un preventivo

 

Joomla SEF URLs by Artio