Dutch Dutch

tevreden klantenOp 21-02-2022 1100 tevreden klanten sinds 2014

  Dakreiniging zonder hogedrukspuit

  Na verloop van jaren worden dakpannen vuil en is het belangrijk voor het behoud van het dak om daar aandacht aan te schenken. Alg trekt atmosferische vervuiling aan waardoor het vaak zwart wordt. In dit voorbeeld tonen we keramische dakpannen die door de jaren heen flink vervuild zijn geworden. We zien overwegend een zwarte vervuiling van alg met atmosferische vervuiling, maar ook korstmossen en mos. 

   

  Nu zijn er verschillende opties mogelijk om het dak zonder hogedrukspuit schoon te maken. In dit voorbeeld tonen wij de resultaten van onze Dakshampoo snelreiniger. Door te sprayen met onze Dakshampoo snelreiniger wordt het dak zonder hogedrukspuit dezelfde dag al een heel stuk schoner. Het is een zachte reinigingsmethode waardoor de dakpannen niet beschadigd worden. Er hoeft ook niet op het dak gelopen te worden. Om deze resultaten te behalen hebben we het dak met tussenpozen van een paar minuten herhaaldelijk behandeld totdat de zwarte vlekken helemaal van de dakpannen verdwenen. Er blijven nog wel korstmossen en mossen zichtbaar want deze gaan er niet in één keer helemaal af. Om het dak geheel schoon te krijgen kan deze spraybehandeling met tussenpozen van 6 weken herhaald worden zodat de regen het vuil goed kan uitvoeren.

   

  In geval u ook u geen hogedrukreiniging wens op uw dak, is deze methode een goede optie. U kunt ons het beste bereiken via het contactformulier op onze website of per telefoon? In geval u zelf uw dak zou willen reinigen kunt u de Dakshampoo snelreiniger eenvoudig in onze webshop bestellen.

   

   Binnen dezelfde dag een uitstekend resultaat!

    

  Foto's voor- en na op basis van één behandeling binnen één dag 
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

   

  Voordelen

   vinkje dakgoot schoonmakenbinnen 5 minuten zichtbaar resultaat

  vinkje dakgoot schoonmaken zonder hogedrukspuit

  vinkje dakgoot schoonmaken geen kans op lekkages

  vinkje dakgoot schoonmaken te verwerken met zowel vochtig als droog weer

  vinkje dakgoot schoonmaken  gevels, boeien, houtwerk en terras kunnen met snel resultaat meebehandeld worden

  vinkje dakgoot schoonmaken het middel lost in de lucht op en is biologisch afbreekbaar 

   

  Offerte aanvragen/prijs-indicatie

  Om een offerte/indicatie van de kosten te kunnen maken voor dakreiniging zonder hogedrukspuit is de volgende informatie noodzakelijk. Dit is belangrijk om te bepalen wat uw wensen zijn, hoe wij te werk moeten gaan, de hoeveelheid werk te bepalen, welke hulpmiddelen ingezet moeten worden en of deze dakreiniging behandeling mogelijk is voor uw dak. Hieronder 13 punten die belangrijk zijn bij het maken van een prijsindicatie.

  ● Duidelijk beeld van het dak rondom i.v.m. bereikbaarheid, inschatting van hoeveelheid werk.

  ● Aantal m2 van de totale dakoppervlakten.

  ● Wat is het bouwjaar van het huis en hoe oud zijn de dakpannen?

  ● Is er alg, mos of korstmos aanwezig en in welke mate?

  ● Wat zijn het voor type dakpannen? Keramisch of beton? 

  ● Wat is het adres van de woning i.v.m. reistijden?

  ● Is er een water en stroom aansluiting aanwezig?

  Graag vernemen wij van u wat uw gedachten hierover zijn en hoe wij u het beste verder kunnen helpen. Klik hier voor onze algemene voorwaarden.

   

  Vraag stellen & Offerte aanvragen

   


   

  Veel gestelde vragen over onze dakreiniging zonder hogedrukreiniger behandeling

  Kan dit ook op een rieten dak?

  Op een rieten dak kan deze behandeling niet uitgevoerd worden. Een rieten dak kunnen wij reinigen zonder hogedrukspuit door deze te sprayen met de RK3 Concentraat. Dit product kunt u in onze webshop vinden.

   

  Tip! Door ons klimaat vindt er redelijk snel algengroei plaats op dakpannen, gevels en terrassen. Wij adviseren slechts eenmaal een grondige reiniging. Vervolgens is het voldoende om eens per jaar het dak met dakshampoo te sproeien om het mooi schoon te houden. Dit kunt u zelf doen met een van onze producten of laten doen.

   

  Vraag stellen & Offerte aanvragen

   

  Joomla SEF URLs by Artio