telefoon dakshampoo +31383377555

Dutch Nederlands

clients satisfaits+1000 satisfaits les clients!

  • Qui sommes-nous

Qui sommes-nous

Depuis 2014 40px premier spécialiste du softwash aux Pays-Bas dakshampoo 2014 is Dakshampoo le premier spécialiste SOFTWASH aux Pays-Bas

à propos de nous dakshampoo revêtement de toiture nettoyage de toiture

 

Les avantages

coche nettoyage gouttière

 prestation par une personne

coche nettoyage gouttière

 méthodes de nettoyage sûres

coche nettoyage gouttière

 résultats prouvés

coche nettoyage gouttière

 professionnel avec beaucoup d'expérience

 

Comment tout cela est-il arrivé ?

Dakshampoo®, werd opgericht na een onderzoek naar verschillende dakreinigingsmethoden. We kwamen uit bij de firma "Dachshampoo" in Duitsland. Na gesproken te hebben met een van de vele dealers in Duitsland werd ons gevoel bevestigd. De eigenaar was gewillig om ons de kneepjes van het vak te leren zodat wij zijn Dachshampoo zouden afnemen. Zonder twijfel was hun softwash methode en schoonmaakmiddel "Dachshampoo" een fantastische vinding met vele tevreden klanten. We waren onder de indruk van het telescopische softwash reinigingssysteem met gebruik van "Dachshampoo softwash" voor het reinigen van daken, maar ook gevels en terrassen. Het vuil ging er zo makkelijk af en dit allemaal met redelijk weinig waterdruk. Een systeem dat zacht is voor de ondergrond en in de meeste gevallen uitvoerbaar zonder op het dak te hoeven lopen. We waren er van overtuigd dat we met deze nieuwe softwash dakreinigingsmethode op het gebied van veiligheid en effectiviteit in Nederland iets toe konden voegen. Na een training van de softwash dakreiniging specialist uit Duitsland 'Ralf Kreynschmidt', uitvinder van "Dachshampoo" gingen we meteen aan de slag en verkregen onze eerste klanten eenvoudig via Marktplaats. Er was heel duidelijk een behoefte naar een veilige en effectieve reinigingsmethode zonder schadelijke hoge waterdruk. En tot nu toe met veel succes en vele tevreden klanten als gevolg, meer dan 1000 inmiddels! 

 

La vente de l'agent "Nettoyeur rapide" softwash.

Elke keer gingen we het schoonmaakmiddel persoonlijk in Duitsland bij de firma "Dachshampoo" afhalen. Het was telkens interessant om met de eigenaar van gedachten te kunnen wisselen hoe bepaalde klussen het beste aangepakt konden worden. Ook was de firma steeds bezig om nieuwe producten te testen en de huidige te verbeteren zoals de RK3. Helaas overleed de heer Ralf Kreynschmidt plotseling als gevolg van een hersenbloeding. Vervolgens kwamen er helaas ineens onzekerheden betreffende de verdere inkoop van het product waardoor we genoodzaakt waren om bij diverse chemische bedrijven aan te kloppen om een soortgelijk product te ontwikkelen. Na diverse pogingen zonder succes zijn we uiteindelijk toch geslaagd en besloten we na een paar jaar het middel ook via onze webshop aan te bieden. 

"Dakshampoo® a provoqué une révolution softwash dans l'industrie du nettoyage de toiture depuis 2014."

 

photo

Wat kunnen we over mister DAKSHAMPOO 'Krystian' vertellen?

Klanten noemen hem ook wel "mister Dakshampoo" of "dak artiest". Krystian doet altijd zijn uiterste best om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Hij werkt rustig, graag kijkt hij vanaf een afstand naar het behaalde resultaat, en als hij niet helemaal tevreden is blijft hij zonder problemen een paar uur of een dag langer om het mooier te maken. Het is ongelooflijk hoe hij een oud versleten dak van 35 jaar oud door middel van dakcoating weer zo mooi kan maken dat het als nieuw lijkt. Hij werkt het liefst alleen zodat hij zich volledig op zijn werk kan focussen. Het is fysiek zwaar werk, maar gepaard met veel vrijheid. Graag staat hij klanten zo veel mogelijk zelf te woord en is hij vrij in het bepalen van zijn werktijden. 

 

Méthode de travail de Dakshampoo® en général.

Nous sommes heureux de vous offrir un confort, afin que vous soyez le moins incommodé par notre travail. Les façades et les vitres sont soigneusement rincées, les trottoirs sont balayés et les gouttières sont vérifiées. Pendant et après l'exécution de la dakshampoo traitements, nous veillons à ce que votre maison soit bien rangée. la mission de Dakshampoo® est d'aider les propriétaires avec un traitement de haute qualité à prolonger en toute sécurité, sans souci et à moindre coût la durée de vie de leur toit et économiser sur l'entretien futur.

 

Notre site Web...

Ce site Web facile à utiliser a été créé pour vous aider à prendre la meilleure décision possible lorsqu'il s'agit d'améliorer le bien-être de votre toit et de restaurer la beauté de votre maison. Nous pensons que vous finirez par être d'accord avec nous - Dakshampoo® est la meilleure méthode pour nettoyer votre toiture. Veuillez prendre le temps de parcourir le site et merci de votre visite! (Dakshampoo ©)

 

Dakshampoo sur Youtube

 

NOS SERVICES:

■ nettoyer, imprégner et colorer les toitures en tuiles.
■ nettoyage et imprégnation de terrasse
■ nettoyage extérieur sauce et stuc
■ nettoyage de maçonnerie propre et imprégnation avec crème de façade
■ formations en nettoyage de toiture et revêtement de toiture
 

SPÉCIALISÉ DANS LES LOTS SUIVANTS:

■ maisons individuelles (toit gouttière jusqu'à 7 mètres de haut)
■ bungalows
■ locaux commerciaux (hauteur maximum 12 mètres)
 

NOUS VENDONS ET DÉVELOPPONS LES PRODUITS SUIVANTS:

■ Dakshampoo® nettoyant rapide lavage doux
■ Concentré RK3
■ Revêtement de toiture
■ Agents d'imprégnation
■ Système de lavage doux
  

Dakshampoo est la première entreprise aux Pays-Bas qui ..........

→ nettoie les toits, façades et terrasses avec softwash, comme aux USA.

→ nettoie les tuiles avec un système télescopique unique avec une pression d'eau plus faible.

→ est engagé dans le développement et la fourniture de produits softwash pour toitures, façades et terrasses.

→ assure la formation en nettoyage de toiture, revêtement de toiture.

 

Saviez-vous que "Dakshampoo® "est une marque protégée?

→ "Dakshampoo"est un nom de marque protégé ainsi que notre nom commercial. Il ne peut être mentionné ou utilisé par d'autres sociétés. Si cela se produit, il s'agit d'une contrefaçon de marque. 

(Dakshampoo ©)

 

Boutique en ligne

Poser une question et demander un devis

 

Joomla SEF URLs by Artio