telefoon dakshampoo + 31383377555

Dutch Nederlands

clientes satisfechos+1000 satisfecho ¡clientes!

  • Sobre nosotros

Sobre nosotros

Desde 2014 40px primer especialista en softwash en los Países Bajos dakshampoo 2014 is Dakshampoo el primer especialista en SOFTWASH en Holanda

sobre nosotros dakshampoo revestimiento de techos limpieza de techos

 

Las ventajas

marca de verificación canaleta de limpieza

 actuación de una persona

marca de verificación canaleta de limpieza

 métodos de limpieza seguros

marca de verificación canaleta de limpieza

 resultados probados

marca de verificación canaleta de limpieza

 profesional con mucha experiencia

 

¿Cómo surgió todo esto?

Dakshampoo®, werd opgericht na een onderzoek naar verschillende dakreinigingsmethoden. We kwamen uit bij de firma "Dachshampoo" in Duitsland. Na gesproken te hebben met een van de vele dealers in Duitsland werd ons gevoel bevestigd. De eigenaar was gewillig om ons de kneepjes van het vak te leren zodat wij zijn Dachshampoo zouden afnemen. Zonder twijfel was hun softwash methode en schoonmaakmiddel "Dachshampoo" een fantastische vinding met vele tevreden klanten. We waren onder de indruk van het telescopische softwash reinigingssysteem met gebruik van "Dachshampoo softwash" voor het reinigen van daken, maar ook gevels en terrassen. Het vuil ging er zo makkelijk af en dit allemaal met redelijk weinig waterdruk. Een systeem dat zacht is voor de ondergrond en in de meeste gevallen uitvoerbaar zonder op het dak te hoeven lopen. We waren er van overtuigd dat we met deze nieuwe softwash dakreinigingsmethode op het gebied van veiligheid en effectiviteit in Nederland iets toe konden voegen. Na een training van de softwash dakreiniging specialist uit Duitsland 'Ralf Kreynschmidt', uitvinder van "Dachshampoo" gingen we meteen aan de slag en verkregen onze eerste klanten eenvoudig via Marktplaats. Er was heel duidelijk een behoefte naar een veilige en effectieve reinigingsmethode zonder schadelijke hoge waterdruk. En tot nu toe met veel succes en vele tevreden klanten als gevolg, meer dan 1000 inmiddels! 

 

La venta del softwash agente "Limpiador rápido".

Elke keer gingen we het schoonmaakmiddel persoonlijk in Duitsland bij de firma "Dachshampoo" afhalen. Het was telkens interessant om met de eigenaar van gedachten te kunnen wisselen hoe bepaalde klussen het beste aangepakt konden worden. Ook was de firma steeds bezig om nieuwe producten te testen en de huidige te verbeteren zoals de RK3. Helaas overleed de heer Ralf Kreynschmidt plotseling als gevolg van een hersenbloeding. Vervolgens kwamen er helaas ineens onzekerheden betreffende de verdere inkoop van het product waardoor we genoodzaakt waren om bij diverse chemische bedrijven aan te kloppen om een soortgelijk product te ontwikkelen. Na diverse pogingen zonder succes zijn we uiteindelijk toch geslaagd en besloten we na een paar jaar het middel ook via onze webshop aan te bieden. 

"Dakshampoo® ha provocado una revolución de softwash en la industria de la limpieza de techos desde 2014 ".

 

Imágenes

Wat kunnen we over mister DAKSHAMPOO 'Krystian' vertellen?

Klanten noemen hem ook wel "mister Dakshampoo" of "dak artiest". Krystian doet altijd zijn uiterste best om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Hij werkt rustig, graag kijkt hij vanaf een afstand naar het behaalde resultaat, en als hij niet helemaal tevreden is blijft hij zonder problemen een paar uur of een dag langer om het mooier te maken. Het is ongelooflijk hoe hij een oud versleten dak van 35 jaar oud door middel van dakcoating weer zo mooi kan maken dat het als nieuw lijkt. Hij werkt het liefst alleen zodat hij zich volledig op zijn werk kan focussen. Het is fysiek zwaar werk, maar gepaard met veel vrijheid. Graag staat hij klanten zo veel mogelijk zelf te woord en is hij vrij in het bepalen van zijn werktijden. 

 

Método de trabajo de Dakshampoo® en general.

Nos complace ofrecerle comodidad, para que nuestro trabajo le incomode lo menos posible. Se enjuagan cuidadosamente las fachadas y las ventanas, se barren las aceras y se revisan las canaletas. Durante y después de realizar la dakshampoo Tratamientos nos aseguramos de que tu casa esté ordenada. misión de Dakshampoo® es para ayudar a los propietarios de viviendas con un tratamiento de alta calidad a prolongar la vida útil de su techo de manera segura, sin preocupaciones y rentable y ahorrar en el mantenimiento futuro.

 

Nuestra página web...

Este sitio web fácil de usar ha sido creado para ayudarlo a tomar la mejor decisión posible cuando se trata de mejorar el bienestar de su techo y restaurar la belleza de su hogar. Creemos que eventualmente estará de acuerdo con nosotros. Dakshampoo® es el mejor método para limpiar su techo. Tómese el tiempo para navegar por el sitio y gracias por visitarnos. (Dakshampoo ©)

 

Dakshampoo en Youtube

 

NUESTROS SERVICIOS:

■ limpieza, impregnación y recubrimiento de tejas de color.
■ limpieza e impregnación de terrazas
■ limpieza exterior de salsa y estuco
■ limpieza e impregnación de mampostería limpia con crema para fachadas
■ cursos de formación en limpieza y revestimiento de tejados
 

ESPECIALIZADOS EN LOS SIGUIENTES LOTES:

■ viviendas unifamiliares (canalones de techo de hasta 7 metros de altura)
■ bungalows
■ locales comerciales (altura máxima 12 metros)
 

VENDEMOS Y DESARROLLAMOS LOS SIGUIENTES PRODUCTOS:

■ Dakshampoo® limpiador rápido lavado suave
■ Concentrado de RK3
■ Revestimiento de techo
■ Agentes de impregnación
■ Sistema de lavado suave
  

Dakshampoo es la primera empresa en los Países Bajos que ..........

→ Limpia techos, fachadas y terrazas con softwash, como en USA.

→ limpia las tejas con un exclusivo sistema telescópico con menor presión de agua.

→ se dedica al desarrollo y suministro de productos softwash para cubiertas, fachadas y terrazas.

→ proporciona capacitación en limpieza de techos y revestimiento de techos.

 

Sabía usted que "Dakshampoo® "es una marca registrada protegida?

→ "Dakshampoo"es una marca protegida y también nuestro nombre comercial. No puede ser mencionado ni utilizado por otras empresas. Si esto sucede, se trata de una infracción de marca registrada. 

(Dakshampoo ©)

 

Webshop

Haga una pregunta y solicite una cotización

 

Joomla SEF URLs by Artio