Dutch Dutch

tevreden klantenOp 21-02-2022 1100 tevreden klanten sinds 2014

Geschikte middelen voor het reinigen van daken

Zoals er veel wegen naar Rome bestaan zo zijn er ook veel verschillende methoden voor het reinigen van daken. Er zijn bijvoorbeeld methoden met gebruik van extreem dure apparaten zoals nodig is voor het gebruik van heet water, stoom, droogijs, ozon en waterkracht. Maar er zijn ook zeer geschikte methoden voor het reinigen van daken die zonder gebruik van dure apparaten uitgevoerd kunnen worden. Al deze methoden voor het reinigen van daken hebben zo hun voor en nadelen, maar toch dienen ze allemaal een gezamenlijk doel om daken op een geschikte manier schoon te maken. Wanneer er voor wordt gekozen om zonder schoonmaakmiddelen daken te reinigen moet er een geschikte omweg gekozen worden om hetzelfde doel te bereiken. Het doet mij denken aan het wassen van onze handen zonder zeep terwijl het met zeep makkelijker gaat. Als we er voor kiezen om zonder zeep onze handen te wassen moeten we om hetzelfde schone resultaat te verkrijgen het water flink heter zetten of de waterdruk en waterhoeveelheid flink verhogen. Waarom zouden we niet gewoon een beetje zeep met koud water kunnen gebruiken? Dat is ook op bepaalde punten milieuvriendelijker. 

zelf dak schoonmaken dakshampoo snelreiniger

Dakshampoo is ontstaan vanuit een diepe verwondering voor de werking van een speciaal middel voor het reinigen van daken. We raakten in 2014 erg onder de indruk van de reinigende werking van Dachshampoo op daken, toen de heer Kreinschmidt uit Duitsland ons liet zien hoe hij daken reinigt en zijn middel moeiteloos het vuil op dakpannen oploste. Er waren op zijn manier vrijwel geen dure apparaten vereist om een dak schoon te maken, maar slechts een simpele geschikte pomp om het middel op het dak te sprayen en een goedkope hogedrukreiniger met een telescopische lans om het vuil residu vanaf het dak af te spuiten. De eenvoud van het systeem sprak ons aan, en er was maar een geringe investering nodig om het reinigen van daken aan te kunnen bieden. 

middelen reiniging daken

Het voordeel van een geschikt reinigingsmiddel voor het reinigen van daken is simpelweg omdat het makkelijker gaat en we belasten het milieu op diverse punten minder dan bij het gebruik van dure apparaten meestal het geval is. We hebben minder waterkracht nodig, geen hitte nodig, geen benzine of diesel nodig, geen aanhangers nodig, in feite veel minder grondstoffen nodig voor de productie van grote reinigingsapparaten, en dit allemaal voor het verkrijgen van een schoon dak. We zijn een groot voorstander van het gebruik van een geschikt reinigingsmiddel voor het reinigen van daken en we vinden het ook belangrijk dat we het milieu zo min mogelijk tot geen schade toebrengen met onze activiteiten. 

Op het internet en in bouwwinkels zijn veel verschillende middelen te koop voor het reinigen van daken. Deze middelen beloven een schoon resultaat, maar toch schijnt het dat de doe-het-zelver het moeilijk vindt om er een schoon resultaat mee te verkrijgen. Wellicht zijn deze middelen minder geschikt of is het te onduidelijk hoe ze werken. Geregeld komen we met mensen in gesprek die met dergelijke middelen slechte ervaringen hebben gehad of dat dergelijke dienstverleners niet in staat bleken te zijn om hun dak mooi schoon te krijgen. 

DAKSHAMPOO werkt sinds 2014 met de Dakshampoo Snelreinger en sinds 2016 met de RK3. Beide middelen zijn geschikt voor het reinigen van daken en hebben zich door de jaren heen ruimschoots bewezen met vele tevreden klanten en schone daken als gevolg. De middelen zijn zeer effectief voor het reinigen van diverse dakpannen. We vinden het leuk om betrokken te worden bij de projecten van onze klanten om met een stukje advies aan een succesvol resultaat bij te dragen.

 

De Dakshampoo Snelreiniger

middelen reiniging daken

  

De voordelen

middelen reiniging daken heerlijk om al binnen 60 seconden een zichtbaar effect te zien

middelen reiniging daken eindelijk een middel dat goed werkt

middelen reiniging daken u reinigt vanaf nu moeiteloos daken, gevels en terrassen

middelen reiniging daken uw pand of huis krijgt weer een mooie schone uitstraling die het verdient

middelen reiniging daken sinds 2014 gingen meer dan 1100 tevreden klanten u voor

  

Webshop

 


 

De Dakshampoo RK3 Concentraat

middelen reiniging daken

  

De voordelen

middelen reiniging daken al binnen enkele dagen een zichtbaar effect

middelen reiniging daken eindelijk een middel dat goed werkt

middelen reiniging daken u reinigt vanaf nu moeiteloos daken, gevels en terrassen

middelen reiniging daken uw pand of huis krijgt weer een mooie schone uitstraling die het verdient

middelen reiniging daken sinds 2014 gingen meer dan 1100 tevreden klanten u voor

 *De ondergrond dient minstens 24 uur voor en na het sprayen droog te blijven. 

 

Webshop

 

Bezoek onze blog voor meer informatie, slimme oplossingen en diverse methodes betreffende dakreiniginggevelreinigingterrasreiniging en dakgoot- en zonnepanelen bescherming. In geval u een tip of opmerking heeft, willen wij u hierbij aanmoedigen om contact op te nemen via ons contactformulier.

  

Webshop

Vraag stellen & Offerte aanvragen

Afdrukken E-mail

Joomla SEF URLs by Artio