Dutch Dutch

tevreden klantenOp 21-02-2022 1100 tevreden klanten sinds 2014

Welke spuiten zijn geschikt voor het sprayen van daken?

Het kan heel voordelig zijn om zelf uw dakpannen schoon te maken in plaats van bedrijven daarvoor in te huren. U kunt uw dakpannen vrij eenvoudig zelf schoonmaken door op een juiste manier te sprayen met de geschikte Dakshampoo Snelreiniger of RK3 Concentraat. Er is bij deze methode geen hogedrukreiniger vereist omdat het middel het vuil vanzelf zal afbreken. Harde regenbuien zullen het werk van de hogedrukspuit overnemen en het vuil op het dak steeds schoner spoelen. 

Om met onze middelen te werken en uw dak daarmee te sprayen heeft u voor het sprayen nog wel een geschikte sproeier of rugspuit nodig. Er zijn veel goedkope spuiten voor het sprayen van gewassen verkrijgbaar, maar vaak gaan deze snel kapot. Het is mogelijk om dit met een niet geschikt spuit van bijvoorbeeld de Action uit te voeren, maar het reservoir is klein en gaat het snel kapot. Het beste kunt u kiezen voor een hogere kwaliteit want dat betaald zich ook qua het gemak van het sprayen meteen ruimschoots terug wat betreft het gemak en de duurzaamheid ten opzichte van de zeer laag geprijsde spuiten. Maar welke spuiten zijn geschikt voor het sprayen van daken?

 

Onze favoriete drukspuiten voor het het sprayen van daken voor de doe-het-zelfver

Het sprayen van daken met onze DAKSHAMPOO Snelreiniger kunt u heel eenvoudig doen met een daarvoor geschikte drukspuit van de merk "Solo". Drukspuiten zijn overigens in allerlei maten verkrijgbaar met een 5 tot 20 liter reservoir. De laag geprijsde spuiten werken handmatig en anderen weer op accu. In geval u meer dan 50 m2 meter wilt sprayen zult u meer plezier hebben aan spuiten met een krachtige accu. Bij spuiten zonder een degelijke accu moet men telkens weer pompen en vanaf een ladder kan dat te zwaar en onhandig zijn. De rugspuiten maken veel gebruik van diverse kunststoffen nozzles om verschillend mee te kunnen sprayen, dat is heel handig om verder mee te kunnen spuiten.

Deze rugspuit van "Solo" op accu is onze favoriet voor het sprayen van daken, gevels en terrassen.:

solo 457

 

Solo 441 dakpan gevel terras reinigen 2

 

De voordelen van spuiten op accu

 vinkje dakgoot schoonmaken heerlijke onafgebroken sprayen met deze plug-and-play rugspuit op accu

 vinkje dakgoot schoonmaken moeiteloos een prachtig resultaat verkrijgen

 vinkje dakgoot schoonmaken Dakshampoo werkt er ook mee en wij kunnen het weten

 vinkje dakgoot schoonmaken eindelijk een schone gevel, dak en terras

 

Webshop

 

 

Waarom de merk Solo?

In 2014 kochten we onze eerste Solo om daken mee te sprayen en nog steeds werken we met Solo. De spuiten om daken mee te sprayen zijn bij Solo goedkoop en van degelijke kwaliteit, ze gaan lang mee. We hebben ook wel andere merken zoals de Gloria en Gardena getest, maar die gingen niet zo lang mee bij het sprayen van daken.

 

Bezoek onze blog voor meer informatie over het zelf sprayen van daken, slimme oplossingen en diverse methodes betreffende dakreiniging, gevelreiniging, terrasreiniging en dakgoot- en zonnepanelen bescherming. In geval u een tip of opmerking heeft, willen wij u hierbij aanmoedigen om contact op te nemen via ons contactformulier.

  

Webshop

Vraag stellen & Offerte aanvragen

 

Afdrukken E-mail

Joomla SEF URLs by Artio