Dutch Dutch

tevreden klantenOp 21-02-2022 1100 tevreden klanten sinds 2014

  • Home

Dealer aanmelden

dealer dealschap softwash dakreiniging gevelreinigingNationale en internationale dealers zijn welkom.

DAKSHAMPOO® is sinds 2014 Nederlands eerste SOFTWASH specialist met een bewezen SOFTWASH systeem. DAKSHAMPOO® werkt met dealers wereldwijd en verwelkomen dealers uit alle landen en continenten. Als voorbeeld is DAKSHAMPOO® onlangs met een veelbelovend project in Afrika 'Nigeria' verwikkeld. Vanwege extreem veel algengroei op daken, gevels en terrassen is er veel interesse is in effectieve reiniging. DAKSHAMPOO® helpt bedrijven aan de nodige kennis, producten en gereedschappen, maar ook aan nieuwe opdrachten in hun eigen werkgebied. DAKSHAMPOO® biedt bedrijven een bewezen succesvolle SOFTWASH formule naast hun bestaande activiteiten.  

  


 

Het werkgebied van dealers

Wat betreft zelf aangenomen opdrachten bepalen dealers hun eigen werkgebied. Dealers bepalen zelf of ze landelijk, regionaal of internationaal actief zijn. Betreffende opdrachten die DAKSHAMPOO® zelf aanneemt komen eerst de dichtstbijzijnde dealers in aanmerking om de opdracht uit te voeren. 

 


 

Reklame campagne in vestigingsplaats van dealers

DAKSHAMPOO® zet reclamecampagnes op voor dealers in hun eigen woonplaats/omgeving/buurt. De reclamecampagnes zijn in te zien door de dealer. DAKSHAMPOO® helpt dealers aan opdrachten door direct een bewezen doeltreffende reclamecampagne op te zetten.  

 


 

Gratis promotievideo's

DAKSHAMPOO® voorziet dealers van video's met betrekking op de van toepassing zijnde diensten. De video's worden voorzien van de bedrijfsgegevens van de dealer. Zie hieronder enkele voorbeelden:

en nu wel dealer dakshampoo video 01

 

en nu wel dealer dakshampoo video 02
en nu wel dealer dakshampoo video 03

 


 

Opdrachten van DAKSHAMPOO® ontvangen

Via de website van DAKSHAMPOO® worden offertes aangevraagd door particulieren en bedrijven. Offertes aangaande dakreiniging, dakcoating, gevelreiniging, terrasreiniging en hydrofoberen van daken gevels en terrassen. DAKSHAMPOO® voorziet dealers van opdrachten voor 22,5% inclusief btw provisie van het totaalbedrag. De opdrachtgever voldoet via de webshop een aanbetaling ter hoogte van de provisie, de rest van het bedrag wordt rechtstreeks aan de dealer betaald na uitvoer van werkzaamheden. De dealer is verantwoordelijk voor de garanties. Dealers zijn verplicht om opdrachten van DAKSHAMPOO® voorrang te geven boven hun eigen opdrachten en mogen de opdrachten niet weigeren.

 


  

Stabiele prijzen voor dealers

Dealers kunnen er van op aan dat DAKSHAMPOO® de winstmarges voor de producten niet ineens buitenproportioneel verhoogt, maar laat meebewegen met fluctuaties van grondstof prijzen. 

  


 

3 Verschillende dealerschappen mogelijk

DAKSHAMPOO® is specialist in softwash behandelingen voor daken, gevels en terrassen, dakcoating behandelingen en het hydrofoberen van terrassen, gevels en daken. Onze dealers mogen zelf bepalen welke diensten zij aan hun onderneming wensen toe te voegen aan. Sommige dealers willen alleen softwash behandelingen aanbieden en geen reiniging met hogedrukreinigers of dakcoating behandelingen. 

 


 

DAKSHAMPOO® garandeerd een hoge kwaliteit, zoals klanten gewend zijn

De dealers van DAKSHAMPOO® werken met dezelfde producten, gereedschappen en systemen als DAKSHAMPOO®. Wanneer DAKSHAMPOO® opdrachten aan dealers uitbesteedt is de klant er van verzekerd dat de opdracht altijd hetzelfde wordt uitgevoerd als op de website vermeld staat. Ook bemiddeld DAKSHAMPOO® in geval er problemen ontstaan tussen dealer en klant. Bedrijven worden dealer door het aanschaffen onze trainingen, gereedschappen en alleen te werken met onze materialen.

 

 Voordelen voor dealers

vinkje dakgoot schoonmaken

 nieuwe diensten en producten in uw bedrijf

vinkje dakgoot schoonmaken

 geen jaarlijkse fee

vinkje dakgoot schoonmaken

 ontvang opdrachten van DAKSHAMPOO®

vinkje dakgoot schoonmaken

 bepaal eigen werkgebied

vinkje dakgoot schoonmaken

 reclame campagnes in eigen woonplaats

 

 

dakreiniging softwash dakshampoo

 SOFTWASH reinigingsspecialist (dealerschap)

 


 

terrasreiniging softwash dakshampoo

SOFTWASH, hogedrukreiniging en hydrofoberen (dealerschap)

 


 

gevelreiniging softwash dakshampoo

Dakcoating specialist (dealerschap)

 


  

terrasreiniging softwash dakshampoo

DAKSHAMPOO® producten dealerschap (alleen buiten Europa)

 

   

Dealers in heel Nederland, Europa en wereldwijd kunnen zich aanmelden

Voor het worden van een dealer van Dakshampoo® kunnen bedrijven uit heel Nederland, maar ook wereldwijd bij ons terecht.

 

Vraag stellen & Meer informatie

Webshop

 

 

Tags: dakreiniging, schoonmaak, softwash, nederland, dak, gevel, terras, gevereiniging, terrasreiniging

Joomla SEF URLs by Artio