Telefon dakshampoo +31383377555

Dutch Nederlands

zufriedene Kunden+1000 zufrieden Kunden!

  • Über uns

Über uns

Seit 2014 40px erster Softwash-Spezialist in den Niederlanden dakshampoo 2014 is Dakshampoo der erste SOFTWASH-Spezialist in den Niederlanden

über ons dakshampoo Dachbeschichtung Dachreinigung

 

Die Vorteile

Häkchen Reinigungsrinne ankreuzen

 Leistung durch eine Person

Häkchen Reinigungsrinne ankreuzen

 sichere Reinigungsmethoden

Häkchen Reinigungsrinne ankreuzen

 nachgewiesene Ergebnisse

Häkchen Reinigungsrinne ankreuzen

 Profi mit viel Erfahrung

 

Wie kam es dazu?

Dakshampoo®, werd opgericht na een onderzoek naar verschillende dakreinigingsmethoden. We kwamen uit bij de firma "Dachshampoo" in Duitsland. Na gesproken te hebben met een van de vele dealers in Duitsland werd ons gevoel bevestigd. De eigenaar was gewillig om ons de kneepjes van het vak te leren zodat wij zijn Dachshampoo zouden afnemen. Zonder twijfel was hun softwash methode en schoonmaakmiddel "Dachshampoo" een fantastische vinding met vele tevreden klanten. We waren onder de indruk van het telescopische softwash reinigingssysteem met gebruik van "Dachshampoo softwash" voor het reinigen van daken, maar ook gevels en terrassen. Het vuil ging er zo makkelijk af en dit allemaal met redelijk weinig waterdruk. Een systeem dat zacht is voor de ondergrond en in de meeste gevallen uitvoerbaar zonder op het dak te hoeven lopen. We waren er van overtuigd dat we met deze nieuwe softwash dakreinigingsmethode op het gebied van veiligheid en effectiviteit in Nederland iets toe konden voegen. Na een training van de softwash dakreiniging specialist uit Duitsland 'Ralf Kreynschmidt', uitvinder van "Dachshampoo" gingen we meteen aan de slag en verkregen onze eerste klanten eenvoudig via Marktplaats. Er was heel duidelijk een behoefte naar een veilige en effectieve reinigingsmethode zonder schadelijke hoge waterdruk. En tot nu toe met veel succes en vele tevreden klanten als gevolg, meer dan 1000 inmiddels! 

 

Der Verkauf des Mittels "Schnellreiniger" Softwash.

Elke keer gingen we het schoonmaakmiddel persoonlijk in Duitsland bij de firma "Dachshampoo" afhalen. Het was telkens interessant om met de eigenaar van gedachten te kunnen wisselen hoe bepaalde klussen het beste aangepakt konden worden. Ook was de firma steeds bezig om nieuwe producten te testen en de huidige te verbeteren zoals de RK3. Helaas overleed de heer Ralf Kreynschmidt plotseling als gevolg van een hersenbloeding. Vervolgens kwamen er helaas ineens onzekerheden betreffende de verdere inkoop van het product waardoor we genoodzaakt waren om bij diverse chemische bedrijven aan te kloppen om een soortgelijk product te ontwikkelen. Na diverse pogingen zonder succes zijn we uiteindelijk toch geslaagd en besloten we na een paar jaar het middel ook via onze webshop aan te bieden. 

"Dakshampoo® hat seit 2014 eine Softwash-Revolution in der Dachreinigungsbranche ausgelöst.“

 

foto

Wat kunnen we over mister DAKSHAMPOO 'Krystian' vertellen?

Klanten noemen hem ook wel "mister Dakshampoo" of "dak artiest". Krystian doet altijd zijn uiterste best om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Hij werkt rustig, graag kijkt hij vanaf een afstand naar het behaalde resultaat, en als hij niet helemaal tevreden is blijft hij zonder problemen een paar uur of een dag langer om het mooier te maken. Het is ongelooflijk hoe hij een oud versleten dak van 35 jaar oud door middel van dakcoating weer zo mooi kan maken dat het als nieuw lijkt. Hij werkt het liefst alleen zodat hij zich volledig op zijn werk kan focussen. Het is fysiek zwaar werk, maar gepaard met veel vrijheid. Graag staat hij klanten zo veel mogelijk zelf te woord en is hij vrij in het bepalen van zijn werktijden. 

 

Arbeitsweise von Dakshampoo® im Allgemeinen.

Wir bieten Ihnen gerne Komfort, damit Sie durch unsere Arbeit so wenig wie möglich belästigt werden. Fassaden und Fenster werden sauber gespült, Gehwege gefegt und Dachrinnen kontrolliert. Während und nach der Durchführung der dakshampoo Behandlungen sorgen wir dafür, dass Ihr Haus aufgeräumt ist. 's Mission Dakshampoo® soll Hausbesitzern mit einer hochwertigen Behandlung helfen, die Lebensdauer ihres Daches sicher, sorgenfrei und kostengünstig zu verlängern und zukünftige Wartungsarbeiten zu sparen.

 

Unsere Internetseite...

Diese benutzerfreundliche Website wurde erstellt, um Ihnen zu helfen, die bestmögliche Entscheidung zu treffen, wenn es darum geht, das Wohlbefinden Ihres Daches zu verbessern und die Schönheit Ihres Hauses wiederherzustellen. Wir denken, Sie werden uns irgendwann zustimmen - Dakshampoo® ist die beste Methode zur Reinigung Ihres Daches. Bitte nehmen Sie sich die Zeit, um die Website zu durchsuchen und bedanken Sie sich für Ihren Besuch! ((Dakshampoo ©)

 

Dakshampoo auf Youtube

 

UNSERE LEISTUNGEN:

■ Reinigung, Imprägnierung und Farbbeschichtung von Ziegeldächern.
■ Terrassenreinigung und Imprägnierung
■ außen Soßen- und Stuckreinigung
■ saubere Mauerwerksreinigung und Imprägnierung mit Fassadencreme
■ Schulungen für Dachreinigung und Dachbeschichtung
 

SPEZIALISIERT AUF DIE FOLGENDEN LOSE:

■ Einfamilienhäuser (Dachrinne bis 7 Meter Höhe)
■ Bungalows
■ Geschäftsräume (maximale Höhe 12 Meter)
 

WIR VERKAUFEN UND ENTWICKELN DIE FOLGENDEN PRODUKTE:

■ Dakshampoo® Schnellreiniger Soft Wash
■ RK3-Konzentrat
■ Dachbeschichtung
■ Imprägniermittel
■ Softwaschsystem
  

Dakshampoo ist das erste Unternehmen in den Niederlanden, das ..........

→ reinigt Dächer, Fassaden und Terrassen wie in den USA mit Softwash.

→ reinigt Dachziegel mit einem einzigartigen Teleskopsystem mit niedrigerem Wasserdruck.

→ befasst sich mit der Entwicklung und Lieferung von Softwash-Produkten für Dächer, Fassaden und Terrassen.

→ bietet Dachreinigung, Dachbeschichtungsschulung an.

 

Wussten Sie, dass "Dakshampoo® "ist eine geschützte Marke?

→ "Dakshampoo"ist ein geschützter Markenname und auch unser Handelsname. Er darf nicht erwähnt oder von anderen Unternehmen verwendet werden. In diesem Fall handelt es sich um eine Markenverletzung. 

(Dakshampoo ©)

 

Online-Shop

Stellen Sie eine Frage und fordern Sie ein Angebot an

 

Joomla SEF URLs by Artio