Dutch Dutch

tevreden klantenOp 21-02-2022 1100 tevreden klanten sinds 2014

  • Home

Professionele dakreiniging met Dakshampoo SOFTWASH

Vervuiling op dakpannen veroorzaakt lekkages en verkort de levensduur van het dak. Het vuil houdt vocht vast tussen de dakpannen, maakt deze broos en breekbaar en tast de bovenlaag aan. Als onderdeel van het onderhoud is het is dus van belang om het dak niet achterwege te laten. Een lek dak veroorzaakt namelijk grote schade.

Na jarenlange ervaring sinds [2014] in het schoonmaak van daken hebben we verschillende technieken bestudeerd en toegepast en zijn uitgekomen op 3 hoofdzakelijke behandelingen. Niet met borstels, terrasreinigers aan een steel of schuim maar drie professionele behandelingen die de test wel hebben doorstaan. Dit ook met het oog op milieuvriendelijkheid.

De behandeling die het meest wordt gekozen is de behandeling met direct schoon resultaat. Klanten willen immers hun dak schoon hebben en het liefst zo snel mogelijk. Spray behandelingen zijn aardig "vooral bij daken met een lek dakbeschot" maar roepen veel vraagtekens op terwijl men op het wonder wacht. Door onze speciale dakshampoo® softwash snelreiniger kan het vuil namelijk direct met lage waterdruk veilig afgespoten worden zodat dakpannen niet beschadigd raken. Zelfs kwetsbare dakpannen doorstaan deze behandeling zonder enige problemen. Wij werken met behulp van telescopisch gereedschap vanaf een ladder, dus hoeft het dak in de meeste gevallen niet eens betreden te worden en dus ook geen kans op stukgelopen dakpannen. Het voordeel is dat de resultaten met softwash direct en volledig zijn

 

dak sprayen en afspuiten dakshampoo2

Dak sprayen en afspoelen / afspuiten

 


  

dak sprayen en afspuiten dakshampoo2

Dak laten sprayen

 


   

Hoe meet ik mijn dak op voor een indicatie van de kosten?

Meet allereerst de 2e dakpan van onderen. Tel vervolgens het aantal dakpannen in de hoogte en de breedte en vermenigvuldig het. Een voorbeeld: dakpan is 30 breed en 32 hoog. Het dak is 14 dakpannen hoog met een nokpan, deze tellen we als een halve dakpan. Het dak is 54 dakpannen breed. Rekenvoorbeeld hoogte dak: 14.5 x 0.32 = 4.64 m1  Rekenvoorbeeld breedte dak: 54 x 0.30 = 16.2 m1 Totaal = 16.2 x 4.64 = 75 m2. Is de andere zijde van het dak hetzelfde? Dan bedraagt het dak 2 x 75 m2 = 150 m2.  De zijkanten van de dakpannen langs de windveren bedragen circa 0.08 m2 per stuk. In dit geval 4x 14.5 = 58*0.08= 4.64 m2 - Let op! Wij tellen dakramen, zonnepanelen en dakkapellen niet mee bij dak sprayen en afspuiten. Wel rekenen we € 2,50 per zonnepaneel extra door extra werk, omdat deze telkens afgespoeld moeten worden.

 


 

De beste producten voor dakreiniging en softwashen

Onze Dakshampoo® producten zoals de snelreiniger, RK3 concentraat en impregneermiddel zijn ook voor eigen gebruik te bestellen in onze webshop middels deze link.

Dakshampoo SNELREINIGERTS groeneaanslag verwijderaar   impregneermiddel dakshampoo

 

Webshop

 

Een belangrijke tip!

Door ons klimaat vindt er redelijk snel algengroei plaats op dakpannen, gevels en terrassen. Als het gewenst is om het dak mooi schoon te houden is het belangrijk om na een dakcoating behandeling de dakpannen periodiek met dakshampoo bij te houden. Dit kan eenvoudig gedaan worden door het dak jaarlijks te sproeien met behulp van een drukpomp of rugspuit. Dit kunt u zelf doen met een van onze producten of door ons laten doen.

Vraag stellen & Offerte aanvragen

 

Joomla SEF URLs by Artio