telefoon dakshampoo +31383377555

Dutch Nederlands

tevreden klanten+1000 tevreden klanten!

  • Methoden

Dak reinigingsmethoden

Als u op het internet onderzoek doet naar dakreiniging komt u verwarrende en tegenstrijdige informatie en oplichterij tegen.

We hebben getracht om op deze pagina meer duidelijkheid te geven over drie belangrijkste dak reinigingstechnieken die voor de consument beschikbaar zijn.

Nadat u dit gelezen hebt zult u meer kennis hebben van dak reinigingsmethoden in het algemeen. Het zal u helpen om de beste dakreinigingsmethode voor uzelf te bepalen.

 


 

1.) De biologische, telescopische, lage druk reinigingsmethode met direct schoon resultaat softwash dakreiniging

De biologische, telescopische, lage druk Dakshampoo® dak reinigingsmethode maakt gebruik van een speciaal samengesteld product dat veilig is voor alle soorten dakpannen. De methode is niet schadelijk voor de groenvoorzieningen rondom het huis, maar toch 100% effectief bij het verwijderen van algen, korstmossen en mossen van dakbedekkingen. Er wordt geen schadelijke hoge druk gebruikt en er is absoluut GEEN schrobben of borstelen verreist. De kans op lekkages is klein doordat er weinig waterdruk wordt gebruikt in combinatie met maarliefst 600 liter water per uur.

Dakshampoo® is de veiligste methode met een direct schoon resultaat tot diep in de poriën.

Onze eigen Dakshampoo® spoelsysteem, in combinatie met onze Dakshampoo® verzekert er van dat ALLE algen, korstmossen en mossen van de dakbedekking verwijderd zullen zijn. Een Anti-alg/mos behandeling waarbij het vuil niet afgespoeld wordt maakt simpelweg geen gebruik van een efficiënt spoelsysteem en is niet in staat de algen, enz. GEHEEL te verwijderen. Met het Dakshampoo® dak reinigingssysteem, is er geen wachttijd en hoeft u zich geen zorgen te maken of af te vragen of die vlekken echt nog wel weg zullen gaan. U zult zelf zien dat de algen, mossen en / of korstmossen en vlekken volledig verdwenen zullen zijn voordat uw Dakshampoo® specialist uw huis verlaat. Daarna zal uw dak net zo lang als een nieuw dak schoonblijven.
 
Indien onze behandeling duurder is dan bij andere aanbieders, komt dat omdat bij Dakshampoo® een vakman de tijd neemt om uw dak zorgvuldig te inspecteren, het werk met een hoge kwaliteit zorgvuldig uitvoert en state-of-the-art apparatuur gebruikt die uw dak echt schoon maken. Een Dakshampoo® vakman is een professional die ervoor zorgt dat elke vierkante centimeter van uw dak gereinigd wordt zonder uw dakpannen of tuin te beschadigen. Daarbij komt nog onze "dak conditioner" spray behandeling. Deze biedt u de mogelijkheid om een ​​levenslange garantie tegen een vuil dak te krijgen, door deel te nemen aan de jaarlijkse "spray behandeling."
 
2.) De Dakshampoo® schuim/spray behandeling softwash dakreiniging
 

De Dakshampoo® schuim/spray behandeling zal na het aanbrengen op de dakbedekking de algen, korstmossen en mossen met de tijd afbreken. De regen zal met de tijd het vuil naar uw dakgoot afvoeren. Na 1 behandeling wordt doorgaans een 90% schoon resultaat verwacht. Deze behandeling zou jaarlijks herhaald moeten worden totdat het dak geheel schoon is. Vervolgens is het raadzaam uw dakpannen eens per jaar te blijven behandelen, evenals uw stoep wordt het dak ook jaarlijks groen op bepaalde delen. De Dakshampoo® blijft maandenlang werkzaam zodat nieuwe aanhechting van organismen voorkomen wordt.

3.) De hoge waterdruk reinigingsmethode met koud of heet of kokend heet water softwash dakreiniging

Sommige dakreinigers gebruiken hoge waterdruk reinigingsmethoden met professionele zware machines tot wel 200-250 bar waterdruk en 1200 liter water per uur om te proberen de vlekken van daken te verwijderen. Soms zelfs met heet water of kokend heet water wat zeer schadelijk kan zijn voor het schilderwerk aan uw houtwerk. Ze spuiten er op los met veel te hoge waterdruk op uw dak en blazen ondertussen de beschermende toplaag van de dakpannen weg. Niet alleen is deze methode schadelijk voor de toplaag van uw dakbedekking maar het is ook niet een effectieve manier om organismen die vlekken veroorzaken te verwijderen. De hoge waterdruk reinigingsmethode laat de wortelstelsels achter, zodat de algen vaak vrij snel zullen terugkeren. Bovendien moet er dan ook meestal op het dak gelopen worden om deze behandeling uit te kunnen voeren. Doordat de dakpannen door de organismen broos en breekbaar zijn geworden is deze methode veel te schadelijk en kunnen dakpannen breken. Doordat deze professionele zware machines circa 1200 liter water per minuut kunnen gebruiken is de kans op vocht doorlating en dus lekkages hoog. Deze methode zou vermeden moeten worden. 

 

 

                     offerte aanvragen dakreiniging                       
Joomla SEF URLs by Artio