telefoon dakshampoo +31383377555

Dutch Nederlands

tevreden klanten+1000 tevreden klanten!

  • Methoden

Dak reinigingsmethoden

Als u op het internet onderzoek doet naar dakreiniging komt u verwarrende en tegenstrijdige informatie en zelfs oplichterij tegen. We hebben geprobeerd om op deze pagina meer duidelijkheid te geven over een aantal belangrijkste dak reinigingstechnieken die voor de consument beschikbaar zijn. Nadat u dit gelezen hebt zult u meer kennis hebben van dak reinigingsmethoden in het algemeen. Het zal u helpen om de beste dakreinigingsmethode voor uzelf te bepalen. Wij zijn subjectief en onze meningen zijn gebaseerd op eigen ervaringen.

 


 

De Dakshampoo® softwash spray + verwijdering van mos behandeling softwash dakreiniging

 

De Dakshampoo® softwash spray behandeling zal na het aanbrengen op de dakbedekking op de zelfde dag een groot verschil laten zien. In geval van mos op het dak wordt deze eerst verwijderd met onze speciale moskrabber, zodat het middel daarna beter door kan dringen. Het resultaat zal na deze behandeling gedurende enkele weken zelfs verbeteren aangezien de regen het vuil residu met de tijd naar uw dakgoot af zal voeren. Na deze behandeling wordt doorgaans een bevredigend schoon resultaat behaald. De resultaten zijn in de meeste gevallen boven verwachting van onze klanten. Vervolgens is het raadzaam uw dakpannen periodiek te blijven behandelen, evenals uw stoep of gevel wordt het dak ook vaak snel weer groen op bepaalde delen.

 

De Dakshampoo® verwijdering van mos behandeling softwash dakreiniging

 

De Dakshampoo® verwijdering van mos behandeling wordt uitgevoerd met een speciale moskrabber. Deze krabber beschadigd de oppervlakte niet maar verwijderd het mos op het dak. Dit doen wij vanaf een ladder, steiger, hoogwerker of vanaf het dak. Het is vervolgens aan te raden om het dak te laten sprayen met softwash zodat het dak geheel schoon wordt want het is niet alleen mos wat het dak bevuild en dat het vuil niet zo snel meer terugkomt.

 

De biologische, telescopische, lage druk reinigingsmethode met direct schoon resultaat softwash dakreiniging

De biologische, telescopische, lage druk Dakshampoo® dak reinigingsmethode maakt gebruik van een speciaal samengesteld product dat veilig is voor alle soorten dakpannen. De methode is niet schadelijk voor de groenvoorzieningen rondom het huis, maar toch 100% effectief bij het verwijderen van algen, korstmossen en mossen van dakbedekkingen. Er wordt geen schadelijke hoge druk gebruikt en er is absoluut GEEN schrobben of borstelen verreist. De kans op lekkages is klein doordat er weinig waterdruk wordt gebruikt in combinatie met maarliefst 600 liter water per uur.

Dakshampoo® heeft de veiligste telescopische met water afspuit methode met een direct schoon resultaat tot diep in de poriën.

Onze eigen Dakshampoo® spoelsysteem, in combinatie met onze Dakshampoo® verzekert er van dat ALLE algen, korstmossen en mossen van de dakbedekking verwijderd zullen zijn. Een Anti-alg/mos behandeling waarbij het vuil niet afgespoten wordt maakt simpelweg geen gebruik van een efficiënt spoelsysteem en is niet in staat de algen, enz. GEHEEL te verwijderen. Met het Dakshampoo® dak reinigingssysteem, is er geen wachttijd en hoeft u zich geen zorgen te maken of af te vragen of die vlekken echt nog wel weg zullen gaan. U zult zelf zien dat de algen, mossen en / of korstmossen en vlekken volledig verdwenen zullen zijn voordat uw Dakshampoo® specialist uw huis verlaat. Daarna zal uw dak net zo lang als een nieuw dak schoon blijven.
 
Indien onze behandeling duurder is dan bij andere aanbieders, komt dat omdat bij Dakshampoo® een vakman de tijd neemt om uw dak zorgvuldig te inspecteren, het werk met een hoge kwaliteit zorgvuldig uitvoert en state-of-the-art apparatuur gebruikt die uw dak echt schoon maken. Een Dakshampoo® vakman is een professional die ervoor zorgt dat elke vierkante centimeter van uw dak gereinigd wordt zonder uw dakpannen of tuin te beschadigen. Daarbij komt nog onze "dak conditioner" spray behandeling. Deze biedt u de mogelijkheid om een ​​levenslange garantie tegen een vuil dak te krijgen, door deel te nemen aan de jaarlijkse "spray behandeling."

 

De hoge waterdruk reinigingsmethode met koud, heet of kokend heet water softwash dakreiniging

Sommige dakreinigers gebruiken hoge waterdruk reinigingsmethoden met professionele zware machines tot wel 200-250 bar waterdruk en 1200 liter water per uur om te proberen de vlekken van daken te verwijderen. Soms zelfs met heet water of kokend heet water wat zeer schadelijk kan zijn voor het schilderwerk aan uw houtwerk. Ze spuiten er op los met veel te hoge waterdruk op uw dak en blazen ondertussen de beschermende toplaag van de dakpannen weg. Het is ook niet vreemd want zonder een goed werkend schoonmaakmiddel is het dak veel moeilijker schoon te krijgen en moet het met veel waterdruk gedaan worden. Niet alleen is deze methode schadelijk voor de toplaag van uw dakbedekking, maar het is ook niet een effectieve manier om organismen die vlekken veroorzaken te verwijderen. De hoge waterdruk reinigingsmethode laat de wortelstelsels achter, zodat de algen vaak vrij snel zullen terugkeren. Bovendien moet er dan ook meestal op het dak gelopen worden om deze behandeling uit te kunnen voeren. Doordat de dakpannen door de organismen broos en breekbaar zijn geworden is deze methode veel te schadelijk en kunnen dakpannen breken. Doordat deze professionele zware machines circa 1200 liter water per minuut kunnen gebruiken is de kans op vocht doorlating en dus lekkages hoog. Deze methode zou vermeden moeten worden. 

 

De biocide dakschuim methode softwash dakreiniging

Het vuil op het dak bestaat voornamelijk uit levende organismen. De biocide dakschuim maakt de organismen dood waardoor het dak schoon wordt aangezien deze de oppervlakte los zullen laten. Het is belangrijk dat het dak goed droog is voordat de behandeling wordt uitgevoerd zodat het de organismen het middel volledig in zich op kunnen nemen en het vervolgens 3 tot 24 uur droog blijft nadat de behandeling is uitgevoerd zodat het middel zijn werk kan doen. Bij ons in Nederland hebben we een vochtig klimaat en is het niet mogelijk om dit werk dagelijks goed uit te voeren. Daarom is ons advies om deze behandeling niet te bestellen, ook al is het vaak goedkoop. Het beste is om dat voor de softwash methode te kiezen, want dit werkt ook bij een vochtige ondergrond uitstekend.

 

De roterende borstel methode softwash dakreiniging

Het vuil op het dak bestaat voornamelijk uit levende organismen. Deze organismen zitter overwegend erg goed vast op de ondergrond. De roterende borstel lijkt een uitstekend idee want het verwijderd erg veel mos van dakpannen. Er zijn momenten die goed op een video kunnen worden vastgelegd zodat het lijkt alsof het een fantastische methode is. Echter zijn er een aantal cruciale nadelen zoals dat het alleen in rechte banen of stroken te gebruiken is maar een dak heeft ook veel plekken waar de borstel dan niet bij kan zodat er veel delen van het dak vuil blijven en dit geen egaal resultaat zal gaan geven. Mos nestelt zich ook graag aan de kopse kanten van dakpannen, daar kan deze borstel niet bij maar maait er overheen. Als alternatief voor de borstel is er de speciale moskrabber. De moskrabber is erg wendbaar en komt op een telescoop steel tot in de moeilijkste hoeken.

 
Joomla SEF URLs by Artio